KC Skoatterwiis

Kindcentrum Skoatterwiis is als onderdeel van het MFA het kloppend hart van Oudeschoot.

Wij vinden het belangrijk dat wij de kinderen een harmonieuze en vertrouwde omgeving bieden waar iedereen respect heeft voor de leefwereld en elkaar helpt. Dit is een goede basis om te werken aan groei en ontwikkeling.

Leerlingen doen kennis en ervaring op met het hoofd, hart en handen en worden uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen.

Door de vorming van een integraal KindCentrum kunnen wij de leerlingen optimale kansen bieden. Ons KindCentrum is uniek doordat wij Opvang, Onderwijs en Zorg geintegreerd hebben binnen één team. 

Wij werken nauw samen met diverse partners uit de regio, waardoor we onder één dak een zeer compleet en aantrekkelijk aanbod hebben voor de kinderen uit Oudeschoot én natuurlijk de wijde omgeving.

Gezonde school

Een goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het alge [..]

Virtuele tour

Gezonde school

Een goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het algemeen. Als school vinden wij het belangrijk om hier actief een bijdrage aan te leveren.

Ons Kindcentrum

Nieuws

KindCentrum Skoatterwiis & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen