OBS Skoatterwiis

Kindcentrum Skoatterwiis is als onderdeel van het MFA het kloppend hart van Oudeschoot.

Wij vinden het belangrijk dat wij de kinderen een harmonieuze en vertrouwde omgeving bieden waar iedereen respect heeft voor de leefwereld en elkaar helpt. Dit is een goede basis om te werken aan groei en ontwikkeling.

Leerlingen doen kennis en ervaring op met het hoofd, hart en handen en worden uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen.

Door de vorming van een integraal kindcentrum kunnen wij de leerlingen optimale kansen bieden.

Virtuele tour

Gezonde school

Een goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het algemeen. Als school vinden wij het belangrijk om hier actief een bijdrage aan te leveren.

Ons Kindcentrum

Nieuws

OBS Skoatterwiis & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden