OBS Skoatterwiis

OBS Skoatterwiis is als onderdeel van het MFA het kloppend hart van Oudeschoot. Wij vinden het belangrijk dat wij de kinderen een harmonieuze en vertrouwde omgeving bieden waar iedereen respect heeft voor de leefwereld en elkaar helpt. Dit is een goede basis om te werken aan groei en ontwikkeling. Leerlingen doen kennis en ervaring op met het hoofd, hart en handen en worden uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen. Door de vorming van een integraal kindcentrum kunnen wij de leerlingen hierin optimaal ondersteunen. 

Virtuele tour

Gezonde school

Een goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het algemeen. Als school vinden wij het belangrijk om hier actief een bijdrage aan te leveren.

Onze school

Nieuws

Nieuwe website live

Onze school heeft een nieuwe website. Naast een andere layout, hebben wij diverse nieuwe onderdelen toegevoegd. De websi [..]

lees meer

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden