Vensters PO Scholennetwerk De Basis

OBS Skoatterwiis is onderdeel van
Scholennetwerk De Basis


Ga naar de site van De Basis
Vensters PO Scholennetwerk De Basis

OBS Skoatterwiis is onderdeel van
Scholennetwerk De Basis


Ga naar de site van De Basis

Kinderwoud

De Buitenschoolse opvang wordt georganiseerd door Kinderwoud. Wilt u dat uw kind gebruik maakt van Voorschoolse of naschoolse opvang, dan kunt u dat aangeven bij Kinderwoud Kinderopvang. 
Tel. 0513-610825

e-mail: info@kinderwoud.nl
www.kinderwoud.nl


Verslag van de BSO

In ons fotoalbum zijn foto's van de BSO dag van 16 maart geplaatst. De kinderen hebben vandaag weer een leuke dag gehad. Er waren een paar kinderen die de 1e bso dag er ook waren. We hadden een opgave van 14 kinderen, maar net zoals de vorige keer kwamen er meer kinderen, zodat we vandaag 19 kinderen hadden. Een leuk aantal en het was ook een leuke ploeg. De kinderen kwamen binnen, en gingen meteen aan het kleuren. Er was een groep die naar buiten wilde, die gingen op het plein spelen onder de leiding van Jolanda. Ik begon met de kinderen aan de fruitbowl. De kinderen vonden het leuk om het fruit zelf te schillen en fijn te snijden, af en toe gooiden ze wel eens de schil in de verkeerde bak, maar dat mocht de pret niet drukken. Toen we aan het drink moment toe waren kwamen de andere kinderen ook weer binnen en gingen we aan “tafel”. De kinderen zeiden meteen al van “dat lust ik niet”. Maar wij zeiden dan, eerst proeven en als je het echt niet lust dan zien we wel weer. Jolanda en ik dachten eerst dat er teveel was gemaakt, maar dat viel mee, er is maar een heel klein beetje fruit weggegooid. De kinderen smulden er van. Daarna gingen ze weer spelen. Binnen of buiten, dat mochten ze zelf weten. De meeste kinderen wilden binnen spelletjes doen of kleuren. Om ongeveer half 12 gingen we met kinderen die niet hadden geholpen bij het fruit de groente snijden voor de gezonde sandwich. De kinderen gingen met z’n allen om de tafel zitten en mochten zelf hun gezonde sandwich klaar maken. Dat leverde gevarieerde broodjes op. Zoals u op de foto’s (zie fotoalbum) kunt zien. Het was gewoon weg weer een geslaagde dag. Op naar de volgende bso dag

Aly Benckhuisen

Op donderdag 10 maart hebben de kinderen kunnen proeven van verschillende soorten thee. Er zijn ook gezonde "High Tea" hapjes gemaakt.

We bedanken onze collega's van Kinderwoud voor hun hulp